Lovitura supremă pregătită de procurori pentru Gheorghe Dincă! Suma uriașă pe care i-o cer lui Dincă

19 ian. 2020
Lovitura supremă pregătită de procurori pentru Gheorghe Dincă! Suma uriașă pe care i-o cer lui Dincă

Lovitură dură pentru Gheorghe Dincă. Pe lângă faptul că a fost pus sub acuzare pentru fapte deosbiet de grave, procurorii au decis să-ia și banii. 

Mai precis, procurorii ăi cer banii lui Dincă banii pe care i-au cheltuit pe ancheta din dosarul caracal, iar suma este una uriașă.

Ancheta în Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit și ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a costat peste 745.600 de lei, procurorii DIICOT cerând ca Dincă să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare.

”Conform prevederilor art. 274, alin. 1 și 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaților la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privind cazul Caracal, consultat de News.ro.

Dosarul a fost trimis în instanță

Astfel, procurorii solicită ca Gheorghe Dincă să achite suma de 744.129,55 lei, iar Ștefan Risipițeanu, suma de 1.500 lei.

Dosarul Caracal, a fost trimis de DIICOT în instanță, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaților D.G. și R.Ș., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre”, a anunțat DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă și la Ștefan Risipițeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.