Lovitură totală pentru Cozmin Gușă. Cutremur în televiziune! Un cunoscut prezentator a plecat de la Realitatea

Nu doar că era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de la Realitatea, dar era chiar directorul postului. Astăzi a anunțat că se retrage. 

„După opt ani la Realitatea, dintre care șase ani ca director executiv, a venit timpul să mă retrag”, a declarat Edward Pastia pentru Paginademedia.ro. Am început să nu mă mai simt confortabil de la ridicarea licenței. Parcă era o altă televiziune”, a anunțat Edward Pastia.

Edward Pastia va rămâne tot în televiziune, însă va fi director de programe și se ocupă deja de relansarea postului Dobrogea TV, din Constanța.

Dobrogea TV, acum un post local, va emite, din 9 martie, ca o stație regională, cu program 24 de ore din 24, axat pe infotainment, conform declarațiilor lui Pastia pentru sursa citată.

Postul Dobrogea TV este deținut de cunoscutul om de afaceri Gabriel Comănescu, care este cel mai bogat om de afaceri din zona Constanței.

Gabriel Comănescu deține compania Grup Servicii Petroliere (GSP Holding), un jucător important în industria de servicii integrate de foraj, construcții maritime, shipping, inginerie, logistică.

Revista Presei