Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

  1. Home/
  2. Entertainment/

Kanal D are de gestionat o situație fără precedent, care pune cea mai de succes emisiune a momentului, Exalton într-o situație delicată. Concurentul care până nu demult era lider detașat la puncte intră la Ferma Vedetelor, începând de miercuri, 4 aprilie. Vladimir Drăghia filmează în prezent, în timp real, în Republica Dominicană, însă anul trecut, în primăvară a filmat și pentru Pro Tv, iar emisiunea este difuzată abia acum.

Fostul actor din „Narcisa sălbatică” s-a abonat la reality-show-uri în care îşi demonstrează calităţile sportive. Vladimir Drăghia (32 de ani) poate fi văzut de la începutul anului la Kanal D, în echipa “Faimoşilor”, la „Exatlon”, difuzat de sâmbătă până miercuri, de la 19.45, însă de miercuri, 4 aprilie, îl vei vedea şi la PRO TV, de la 20.30, la „Ferma vedetelor”, emisiune filmată în primăvara anului trecut, la Porumbacu de sus, lângă Sibiu.

Cum cele două emisiuni se bat umăr la umăr pentru audienţe, nu este exclus ca prezenţa lui Vladimir la “Fermă” să încline balanţa ratingului către PRO TV, ţinând cont că până acum “Exatlon” se încoronase “regele audienţelor”, cu cele mai multe victorii. La ambele emisiuni se uită în medie aproximativ 2 milioane de români pe ediţie, scriu jurnaliștii de la Click!.

Vezi și Cătălin Cazacu, eliminat de la Exalton? Ce decizie va lua Kanal D, după reacția sportivului

Vladimir se află în acest moment în Republica Dominicană, unde filmează de mai bine de trei luni pentru „Exatlon”. Alături de el, la “Fermă” va intra şi Tania Popa (45 de ani), actriţa pe care o ştiţi din „Occident” (2002), “Amintiri din Epoca de Aur” (2009), “Tanti Florica” (2012), „Poziţia copilului” (2013), “Ana, mon amour” (2017) etc. Tania Popa este şi vedetă TV, anul trecut prezentând alături de Florin Busuioc emisiunea “România, jos pălăria” (PRO TV).

La “Fermă”, Vladimir şi Tania sunt numiţi “bandiţi”, pentru că intră la mijlocul concursului, când deja munca cea mai grea a fost făcută de ceilalţi concurenţi. Fanii actorului vor avea astfel două variante ale lui Drăghia, una de fermier, care se bate pentru 50.000 € la PRO TV, şi una de sportiv, care trage tare pentru 100.000 € la Kanal D.

Vezi și H&M se duce la fund! Mutarea de ultimă oră care ar putea salva compania

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook