Lucrul pe care Smiley l-a ținut ascuns! Care este numele său adevărat și care a fost prima trupă în care a cântat

09 nov. 2019
Lucrul pe care Smiley l-a ținut ascuns! Care este numele său adevărat și care a fost prima trupă în care a cântat

Smiley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară din România. Artistul are mii de fani, dar puțini știu care este numele său adevărat. Vedeta nu și-a prea folosit numele din buletin.

S-a născit la Pitești și a început să cânte în urmă cu 10 ani. Prima trupă din care acesta a făcut parte s-a numit Millenium 3. Ulterior, Smiley s-a alăturat trupei Simplu.

Ca orice vedetă, Smiley nu își folosește numele său real pe scenă. Andrei Tiberiu Maria, acesta este numele adevărat al artistului.

Recent, Andrei și-a început turneul-maraton @Smiley_Omul acasă, la Pitești și a cântat cele mai iubite piese ale sale în fața a sute de oameni din orașul său natal printre care s-au numărat și mama și bunica lui.

„Multumesc, mama!”, a simtit Smiley sa spuna in timpul concertului.

„Am simtit o emotie mare dupa ce l-am auzit spunandu-mi asta acolo in fata tuturor, am simtit-o ca pe o declaratie pentru tot ceea ce am facut de-a lungul vietii pentru el, desi mamele nu fac decat din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu asteapta nimic inapoi. Toti parintii au copii exceptionali, eu sunt recunoscatoare ca am norocul de a avea asa un baiat talentat si bun.”, a marturisit cu emotie mama artistului dupa declaratia de iubire si recunostinta la scena deschisa facuta de fiul sau.

„Aleg mereu sa incep turneul acasa, de aici imi iau energia, aici cant in fata oamenilor care m-au vazut crescand si care au crezut in mine. Avem in fata un maraton de concerte, vom ajunge in alte 14 orase din Romania si vom avea 17 concerte. Le multumesc colegilor mei alaturi de care muncesc la acest proiect, dar si romanilor care vor sa ne vada. Le-am pregatit o emotie de concert, doua ore cat o viata de om in care cantam despre toate etapele prin care trece un om in aceasta viata. Nimic nu se compara cu felul in care ma simt la concertele din tara si sunt recunoscator pentru fiecare secunda din acest turneu.”, a declarat Smiley la finalul concertului in care a fost aplaudat in picioare minute in sir de publicul prezent in Sala Sindicatelor, din Pitesti.