Lumea maneliștilor se cutremură! Jador, Tzanca Uraganu și Dani Mocanu detronați! Băieții care au ajuns direct în trending Youtube, iar publicul a spus: GENIAL

07 nov. 2020
Lumea maneliștilor se cutremură! Jador, Tzanca Uraganu și Dani Mocanu detronați! Băieții care au ajuns direct în trending Youtube, iar publicul a spus: GENIAL

Selly este absent în ultima perioadă din trending Youtube, iar topul este dominat mai tot timpul de manele. Dani Mocanu, Jador, Tzanca Uraganu și Bogdan de la Ploiești sunt cei care reușesc să ajungă cel mai des pe locul 1. Artiștii de muzică pop-dance nu reușesc mai deloc să pătrundă în top 10.

O mare surpriză o reprezintă doi vollgeri, Andy Popescu și Vlad Munteanu. Cei doi au urcat fiecare câte un clip viral. Samsarul tepar se află pe locul 3 în momentul de față cu peste 1 milion de vizualizări, iar AMONG US IN REAL LIFE pe locul 5.

Internauții au fost foarte entuziasmați de conținutul urcat de Munteanu, care îi are alături pe @Alexandru Bălan @imoGen @mitzuu @Highman @Vasco Tataru @Cristi Munteanu @Andreii Cbr. Feedback-ul a fost unul excepțional. Majoritatea au folosit cuvântul GENIAL, iar clipul este unul nu foarte simplu de înțeles, dacă nu ești familiarizat cu ceea ce postează băieții de obicei.

Cu toate acestea, peste 600.000 de persoane le-au apreciat efortul pe Youtube.

„Genial prietene, genial nu am cuvinte mai faceti inca unu ca sigur va bubui butonu de like la propriu de pe ytb daca mai faci ca mai prins in video deci ar fi o prostie sa nu mai faci ceva ce le plac la toti la nebunie, va zic din experienta mea deci eu zic sa mai faceti”, este doar unul dintre comentarii.

Cine conduce în trending Youtube

Astăzi pe locul 1 se află Bogdan de la Ploiești, urmat de Dani Mocanu, apoi Samsarul Tepar, clipul vloggerului Andy Popescu. Pe locul 4 se află Reginele lui Costi Ioniță, iar pe 5, băieții geniali ai lui Vlad Munteanu. Pe locul 6, din nou Bogdan de la Ploiești, urmat de Jador, care este în cădere liberă, pe 8 în sfârșit o melodie care nu este manea, Insula celor de la The Motans & EMMA, pe 9 Tzanca Urganu, iar pe 10 Luis Gabriel și Haziram.

Selly a postat și el un clip în urmă cu o zi, dar este abia pe locul 28 momentan.