„Mă omora!” Daniela Crudu a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat de fapt în ziua în care a fost bătută

daniela crudu4

Daniela Crudu, fostă asistentă TV, rupe tăcerea şi face declaraţii şocante despre cum a fost la un pas de moarte.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a anunțat la serviciul unic de urgență 112 în jurul orei 5:30 că a fost bătută.

Băuseră amândoi

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă. Erau de un an împreună şi până azi (n.r.: ieri) nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei.

A sunat-o azi (n.r.: duminică) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r.: duminică, ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”, a povestit una dintre rudele vedetei.

Revista Presei