Mădălina Ghenea are un nou iubit milionar si celebru! Nu se mai ascund. Cine este acesta

madalina ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru se vede și din lista lungă de bărbați celebri și bogați cu care a avut relații sentimentale. Cu unul dintre ei are chiar și un copil. Este vorba despre Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan.

Cei doi, însă s-au despărțit, conform mai multor surse, pentru că celebrul crai de Dorobanți ar fi înșelat-o. Fotomodelul s-a întors în Italia, iar acolo deja a făcut o nouă cucerire.

Leonardo Maria Del Vecchio este fiul unuia dintre cei mai bogați italieni, cu o avere estimată la 24 de miliarde de euro. Cei doi s-au afișat în public, pentru prima dată ca un cuplu, oficial zilele trecute. Ei au mers împreună la concertul susținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl, potrivit Wowbiz.

S-a mutat definitiv în Italia

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia când avea doar 14 ani, iar apoi a revenit în România pentru a-și petrece tot restul vieții cu Matei Stratan. Doar că lucrurile nu au mers conform planului, așa că diva s-a întors în țara ei de adopție în august anul trecut, împreună cu fiica ei Charlotte.

Ea îi vorbește fetiței aproape tot timpul în limba italiană, dar nu ezită să o învețe și limba română pentru a nu-și uita rădăcinile. Matei Stratan, obișnuia să-i vorbească micuței numai în engleză, când locuiau toți trei împreună la București, pentru că-și dorea ca Charlotte să poată conversa în cea mai populară limbă din lume de la o vârstă fragedă.

Revista Presei