Magnesphere, “scaunul” cu efecte miraculoase, folosit intens de medicii americani, a ajuns și în România! Ajută în vindecarea a numeroase boli: la ce clinică îl găsiți și cum funcționează

23 nov. 2020
Magnesphere, “scaunul” cu efecte miraculoase, folosit intens de medicii americani, a ajuns și în România! Ajută în vindecarea a numeroase boli: la ce clinică îl găsiți și cum funcționează

Despre Magnesphere citisem multe articole și studii foarte documentate, elaborate de specialiști americani, dar în România nu-l găsisem pe nicăieri. Până săptămână trecută, când am aflat că celebrul medic Radu Mircea Stănescu l-a adus la clinica sa, Q.OXANIQUE, singura clinică de terapii celulare și laseri de joasă frecvență din România.

M-am bucurat mult să aflu acest lucru, întrucât dacă Magnespgere a ajuns aici, pentru mine reprezintă încă o garanție a calității. Pentru cei care nu știu, din această clinică, sub coordonarea doctorului Radu Mircea Stănescu, au ieșit pacienți pe picioarele lor, după ce nimeni nu le mai dăduse vreo șansă. Despre asta am scris AICI.

Acum aș vrea să revin la Magnesphere, pe care eu l-am numit scaunul minune, pentru că are într-adevăr efecte miraculoase. El funcționează pe mai multe programe, pe scheme indicate în funcție de afecțiunea pe care o are pacientul și are rezultate spectaculoase.

Magnesphere este un echipament de rezonanta magnetica folosit doar de cateva centre medicale de mare prestigiu americane si este singurul aparat exportat in afara Statelor Unite, este totodata si singurul din Europa, Orientul Mijlociu sau Asia.

Ce boli tratează Magnesphere

Ajută în tratamentul bolilor de oase, osteoartitelor, combate stresul, care este astăzi responsabil de atâtea afecțiuni grave, ajută bolnavii de cancer după efectuarea tratamentului cu chimioterapie, are efecte chiar și în lupus, alzheimer, parkinson sau boala lyme.

El poate ajuta si la vindecarea a numeroase boli: insomnia severa, oboseala cronica severa si starea de fatigabilitate (“lipsa de putere”), depresia, starile de anxietatea si atacurile de panica, durerile de cap si starile migrenoase, fibrilatia severa si neuropatia diabetica, etc.”

O ședință poate dura o oră sau mai mult, dar acest lucru se va decide după o evaluare a situației medicale de către domnul doctor Radu Mircea Stănescu, unul dintre cei mai apreciați medici români la nivel international. El este și cel care a adus în România multiple proceduri în tratarea bolilor grave și care peste ocean costă enorm.

Ce este Magnesphere, pe scurt

Totuși ce este acest Magnesphere, pe scurt: un scaun cu două inele gigantice de ambele părți. Aceste inele vă scufundă corpul în câmpuri electromagnetice de joasă frecvență. Frecvențele variate ale câmpurilor vă ajută corpul să intre într-o stare de relaxaare profundă, diminuând orice stres și elimină vibrațiile negative, la care a fost supus organismul vostru.

Făcând acest lucru, Magnesphere vă ajută corpul să treacă de la răspunsul de „luptă sau fugă” al sistemului nervos la un răspuns mai odihnitor, parasimpatic, care la rândul său vă ajută să ajungeți într-o stare mai relaxată, unde unde ulterior se va lucra pentru ameliorarea afecțiunilor de care suferiți.

Efectele benefice se datoreaza campurilor de rezonanta magnetica de joasa frecventa induse de Magnesphere, ce conduce corpul spre o stare de relaxare profunda, scazand semnificativ starea de stres si promovnd refacerea stucturiii si a functiei tesuturilor bolnave sau debilizate biologic.

CLINICA Q.OXANIQUE se găsește în Târgoviște și este situată pe strada Doctor Marinoiu 15A (Contact: 0245.217837 • 0723.267322 • 0723.215.111 • 0761.909981, email: contact@qoxanique.ro).

O recomand cu încredre pentru că mama mea, medic, care a fost operată de cancer de colon și care rămăsese efectiv fără putere, după tratamentele delicate pe care a fost nevoită să le facă, a mers aici, iar astăzi este mult mai activă și mai energică decât mine. Și merge în continuare pentru că se simte din ce în ce mai bine.

Vezi și BOLILE DE OASE: o reușită romanească de exceptie, fără bisturiu sau protezare, fără durere, internare sau risc terapeutic. În plus, cu o rată de succes de peste 82%!