Mai multe vedete ProTV, baricadate! Vor fi păzite de gărzi de corp. Este premieră în România

13 mart. 2020
Mai multe vedete ProTV, baricadate! Vor fi păzite de gărzi de corp. Este premieră în România

Este premieră în România. Cei de la ProTV au luat o decizie fără precedent. Au decis să baricadeze mai multe vedete pe platourile de filmare. Acestea vor fi păzite de către gărzi de corp.

Vedete ProTV, baricadate

Este vorba despre un show care urmează să înceapă în curând la ProTV. Concurenții vor trece prin momente similare cu cele de la închisoare. Este prima dată când în România se iau astfel de măsuri pentru vedetele noastre.

”Masked Singer România” este ceva cu totul nou în țara noastră. Participanții sunt înconjurați de bodyguarzi care nu le permit nimănui să se atingă de ei. Nimeni nu va ști cu adevărat cine se află sub mască. Metoda este una de prevenire a situaților în care din greșeală, se dezvăluie numele persoanei care va concura pe scena noului show.

Mai mult, aceștia sunt nevoiți să păstreze secretul chiar și față de familie, prieteni sau alte rude. Vedetele poartă de astfel și hanorace scrise cu ” Don’t talk to me!”, tradus ”Nu vorbi cu mine!”.

Concurenții vor fi preluați cu mașina de acasă și duși până la platourile de filmare. Chiar și în camerele unde se vor costuma, vor fi păziți de gărzile de corp. Acestora li se vor lua telefoanele mobile, pentru a evita orice eveniment care ar putea da de gol identitatea lor, conform click.ro.

Nici cei din public nu vor avea voie cu mobilele sau aparate de filmat/fotografiat. 12 vedete vor fi demascate de către juriu când acestea vor cânta pe scenă, fiind costumate din cap până în picioare, iar la un moment dat se vor duela.

”Mascatul” care strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului iți va arăta adevărata ”față”, astfel încât va părăsi show-ul. Cei ce vor trebui să îi demascheze pe concurenți sunt: Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.