Mai rău ca Dăncilă! Secretul rușinos al lui Marcel Ciolacu: câte clase are președintele PSD și cine este soția lui

marcel ciolacu

Viorica Dăncilă s-a remarcat în mandatul ei de premier și de președinte al PSD prin seria de gafe absolut jenante, cu care nu s-a făcut doar ea de râs, ci a ridiculizat o întreagă țară. Odată ce aceasta a pierdut lamentabil alegerile prezidențiale, a fost scoasă din scena politică și a fost înlocuită cu Marcel Ciolacu.

Doar că se pare că PSD a intrat în criză de lideri și servesc electoratului doar personaje care au fost grav certate cu școala, iar acest lucru se vede destul de clar în discursurile pline de dezacorduri ale acestora. Marcel Ciolacu are 52 de ani, dar a început să lucreze târziu, abia la 29 sau cel puțin asta arată CV-ul lui.

Studii precare și diplome cu semnul întrebării

Nici școala nu prea i-a plăcut. La fel ca și colega lui Carmen Dan, fostă secretară de școală și fost ministru MAI, el și-a finalizat studiile de Drept la Facultatea Ecologică, cunoscută și ca fabrica de diplome. Cine i-a șlefuit drumul spre politica mare? Posibil numele tatălui, care a fost militar de carieră. Comandorul în retragere Ion Ciolacu este aviator decorat cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene.

Din CV-ul președintelui PSD, postat pe site-ul Camerei Deputaților, aflăm că Ciolacu a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, deși facultatea respectivă a primit autorizație provizorie în luna mai 1995. De asemenea, între anii 2008 și 2009, liderul PSD a urmat un curs de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Națioanal de Apărare din București, catalogat de presă drept „fabrică de diplome pentru politicieni”.

Între anii 2010 și 2012 Ciolacu a mai studiat și un masterat în managementul sectorului public la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Universitatea Ecologică, unde a studiat liderul PSD, a fost clasată în categoria Universităților Centrate pe Educație (categoria a III-a), iar mai multe programe universitare au fost încadrate în „categoria E”, adică ultima. În anul 2010, facultatea a fost acuzată că a emis diplome false.

Cine este soția lui Ciolacu?

Soția liderului PSD este director al societății comerciale SC. Lucia COM 94 SRL. Această companie este de fapt firma familiei Ciolacu, deoarece, potrivit declarației de interese, Marcel Ciolacu are 55% din acțiunile firmei SC Lucia COM 94 SRL.

Firma Lucia COM 94 SRL a fost înființată în 1994 și are un Cod CAEN 10, care corespunde industriei alimentare. În 2018, firma a avut o cifră de afaceri netă de 851.086 LEI și un profit net de 136.195 LEI, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Citește și:

Revista Presei