Mall-urile încep să se închidă! S-au luat deja primele măsuri

afi

Încet-încet, mall-urile încep să se închidă, chiar și parțial. Într-o primă fază, s-a început deja scurtarea programului, măsură anunțată  de primul proprietar de mall-uri din România. 

AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti au anunțat schimbarea programului celor două mall-uri în următoarea perioadă, acestea urmând a fi deschise între 12:00 şi 20:00, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19, potrivit unui comunicat de presă.

„Acest interval orar va permite să fie luate toate măsurile de prevenţie şi limitare a expunerii. Chiriaşii care trebuie să ofere un suport mai mare în această perioadă clienţilor AFI, precum farmaciile, vor putea avea program de funcţionare normal”, se menţionează în comunicat.

Potrivit documentului, hypermarketul Auchan la AFI Cotroceni Bucureşti şi Cora la AFI Ploieşti vor avea program normal. Acest nou program de funcţionare va fi valabil până la un nou anunţ făcut de companie.

De asemenea, centrele comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de alte mall-uri din 14 oraşe din România care fac parte din portofoliul Grupului NEPI Rockastle vor avea program de funcţionare redus la opt ore, începând de luni, 16 martie,

Pe teritoriul României, 2.067 de persoane sunt în carantină instituţionalizată, efectuându-se verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID-19 (coronavirus). Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală, a anunţat vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, până vineri, la nivel naţional au fost confirmate 70 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Citește și:

Revista Presei