Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat la 61 de ani! Ce funcție a primit Madi Drăgușanu și ce salariu încasează lunar

14 sept. 2021
Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat la 61 de ani! Ce funcție a primit Madi Drăgușanu și ce salariu încasează lunar

Deși fiica ei este milionară, Madi Drăgușanu nu a dorit să renunțe la jobul ei. Aceasta s-a mutat recent la București pentru a fi mai aproape de fiica ei Bianca și pentru a o ajuta cu micuța Sofia. Iar cum a venit s-a și angajat.

Aceasta este consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Înainte, mama Biancăi Drăgușanu a lucrat ca expert la AJOFM Hunedoara-Deva.

Jobul pe care-l are în prezent este destul de bine plătit. Ea are pe cartea de muncă un salariu brut de 9.303 lei pe lună, dar după plata taxelor rămâne cu 5.442 lei, o sumă deloc de neglijat.

Mama Biancăi Drăgușanu diagnosticată cu cancer de piele

Bianca Drăgușanu este foarte apropiată de mama ei. În anul 2016, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de piela. A fost o lovitură la care nu se aștepta, dar din fericire a trecut cu bine peste această cumpănă.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu cinci ani.

Madi Drăgușanu s-a operat și s-a recuperat greu, dar acum totul a rămas în urmă și se bucură de viață. ”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, mai spunea Bianca.