Mama lui Mircea Badea a făcut-o praf pe Andreea Marin: Interiorul ei a fost luminat de un număr impresionant de bărbați!

80455108_3165312700162975_2895469786194509824_o

Mama lui Mircea Badea șochează. Mariana Badea a făcut-o praf pe Andreea Marin, după ce vedeta a postat un mesaj, pe o rețea de socializare, despre curățenie.

“Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior. Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare. Astfel îmi menţin strălucirea părului, elasticitatea şi luminozitatea tenului, ajută la reducerea fragilităţii unghiilor şi la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!”, a scris Andreea Marin.

Mama jurnalistului i-a comentat imediat la postare.

“Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!”, a scris Mariana Badea, potrivit wowbiz.

Nu se știe motivul din spatele acestui comentariu, dar cu siguranță, femeia s-a referit la numărul relațiilor pe care fosta Zână a Surprizelor le-a avut până acum.

Andreea are un nou iubit. După divorț, Zâna și-a refăcut viața alături de Adrian Brâncoveanu.

„El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire. Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a declarat Andreea Marin.

Revista Presei