Mama Luizei Melencu, afirmații grave! Ce fapte au comis procurorii: Dosarul Caracal, în pericol

cazul-caracal-rasturnare-de-situatie-in-cazul-femeii-misterioase-in-rosu-cu-care-s-a-intalnit-luiza-610908-1

Mama Luizei Melencu iese la rampă cu noi afirmații grave! Monica Melencu îi pune la zid pe procurorii din cazul caracal și vine cu acuzații uluitoare. Întregul dosar este în pericol.

Monica Melencu, mama adolescentei dispărută în luna aprilie a acestui an, a fost din nou chemată la DIICOT. Totul se va întâmpla chiar la finalul anului. Mama Luizei Melencu dezvăluie faptul că a fost chemată în ajunul Anunului Nou la Bucureşti pentru a studia ultima parte din dosar.

Acuzații grave la adresa procurorilor

„Asta am auzit, ca pe data de 30 o sa ajungem la Bucuresti. Am spus-o si o spun: aceste fete sunt traficate si procurorii nu au cum sa isi mai retracteze, atata timp cat au mers pe aceasta pista, ca sunt moarte”, a declarat Monica Melencu, conform RTV.

Mama Luizei, împreună cu avocatul familiei, a citit aproape în totalitate dosarul. Mai aveau de citit doar 3 volume. De la dosar lisesc însă, declaraţii importante, cum ar fi mărturisirile făcute de Arete sau audierea socrului lui Gheorghe Dincă. „Eu atat am vrut sa spun, sa auda toata tara. În 3 luni de zile in dosarul Luizei nu s-a facut nimic. De pe data de 14 pana cand a aparut Alexandra nu s-a facut nimic. Cand Alexandra a prins acel telefon si a sunat la 112 …pentru ce …de ce nu au afirmat de prima data ca Luiza e ucisa in acel butoi?”, mai spune mama Luizei.

Și familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată, anterior, la DIICOT. În faţa procurorilor a ajuns şi familia Alexandrei. Anchetatorii i-au chemat pentru a le înmâna certificatul constatator de deces, însă mama adolescentei a refuzat categoric să ia documentul.

Revista Presei