Mama Luizei, reacție după audierea colegelor Luizei: Unde se află fetele, de fapt

rasturnare-de-situatie-in-cazul-caracal-martor-cheie-am-vazut-o-pe-luiza-era-singura-si-speriata-617329

Mama Luizei a reacționat în urma audierii colegelor fetei sale. Două prietene ale Luizei au fost chemate la DIICOT Craiova pentru a fi interogate.

Monica Melencu susține, în continuare, că fata sa este în viață. Aceasta a dezvăluit că procurorul Vasilescu se lovește de un zid, iar acest zid este, de fapt, o rețea de trafic de persoane.

”După șase luni, vă dați seama. Dânșii vor acum să ajungă ceva. În trei luni nu au făcut nimic. Domnul Vasilescu a zis că îl oprește un zid. El a zis că nu există nicio pistă și îl oprește un zid.”, a declarat mama Luizei.

”Azi am văzut aceste fete minunate. Prietenele Luizei. Și Luiza trăia aceleași sentimente ca fetele astea. Vreau ca toată lumea să afle adevărul. Fetele nu sunt moarte, fetele sunt traficate și trăiesc. Acești procuroi de la Craiova nu și-au făcut datoria. Zidul se numește rețele de traficați, e simplu”, a spus bunicul Luizei.

Mama fetei acuză că au fost plantate probe!

„Noi asta am spus, că probele de ADN au fost plantate, de la inceput, eu nu cred nimic, iar acele oase, de aceea s-a si intamplat cu mine in vinerea aia cand n-am vrut sa dau probe ADN, eu cred ca oasele acelea sunt platate, asta am spus de la inceput. Eu cred ca Luiza nu e moarta, ca fiica mea nu e moarta”, a declarat mama Luizei, luni seara, potrivit România TV.

Revista Presei