Marca de masini pe care o ocolesc romanii, desi e impecabila. Opteaza masiv pentru Audi sau BMW

masina-second-hand

Românii nu par să fie atât de atrași de mașinile pretențioase. Dacă cei mai mulți optează pentru Audi sau BMW, se pare că marca Maserati nu se numără printre preferințele iubitorilor de mașini din România.

Cei care cunosc acest brand, știu că mașinile se fac remarcate prin eleganța și comfortul pe care îl oferă.

Pro Motor scoate la iveală un Maserati Quattroporte, care este pus la vânzare de aproximativ cinci luni de zile pe site-ul băncii din România, însă nimeni nu vrea să o cumpere. Bolidul de lux are 530 de CP și se vindea în luna aprilie cu 53.000 de euro, iar la începutul lunii septembrie, același Maserati Quattroporte GTS cu motor pe benzină de 3.8 litri V8 , fabricat în anul 2014, cu 50.663 de km la bord, costă 48.195 EURO cu tot cu TVA.

Asta înseamnă că în doar câteva luni, a fost făcută o reducere de 5.236 de euro, lucru care trezește întrebarea de ce această mașină nu a fost încă vândută?

O mașină pentru pretențioși

Motorul V8 de 3,8 litri biturbo dezvoltă 530 CP, iar tracţiunea se face pe puntea din spate. Sprintul de la zero până la 100 km/h are loc în 4,7 secunde, în timp ce viteza maximă este de 307 km/h.

Acest model are un motor care foloseşte mai multe componente din aluminiu, iar asta a dus la o reducere a greutăţii cu până la 100 kg. Motorul V8 este construit de Ferrari, puterea lui fiind pusă în valoare de o cutie de viteze automată cu opt trepte.

De asemenea, această mașină are un kilometraj mic, lucru care ar trebui să o facă și mai prețioasă în ochii chlienților. Modelul are 50.000 de km la bord, un preț extrem de redus, însă nu se știe încă motivul pentru care nimeni nu vrea să achiziționeze o astfel de mașină.

Citește și:

Revista Presei