Marcel Ciolacu a leșinat în direct! A început să tremure și a picat din picioare! Ultimele informații despre starea de sănătate

10 mai 2020
Marcel Ciolacu a leșinat în direct! A început să tremure și a picat din picioare! Ultimele informații despre starea de sănătate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu susținea o conferință de presă în fața jurnaliștilor, când subit i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure în direct, după care a leșinat. Politicianul și-a pierdut conștiența și a speriat întreaga presă.

Imediat a fost chemată Ambulanța, în timp ce jurnaliștii încercau să-i acorde primul ajutor. Marcel Ciolacu și-a revenit între timp, însă încă acuză stări de rău. Nu se știe dacă va accepta să fie transportat la spital. Momentan niciun medic nu a ajuns la fața locului.

Marcel Ciolacu prezenta o serie de măsuri economice pe care partidul său le recomanda Guvernului PNL. Acesta nu era cunoscut ca având probleme de sănătate.

UPDATE1:

Marcel Ciolacu a venit ulterior în fața jurnaliștilor, a ieșit din sediu și a spus că se simte bine și că va merge la spital.

UPDATE 2:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a oferit primele detalii despre șeful său. Spune că Ciolacu este bine după ce i s-a făcut rău în timpul conferinţei şi nu suferă de alte boli.

„Este ok. O lipotimie i se poate întâmpla oricui. Nu e cunoscut cu nicio afecţiune, e un om sănătos. Probabil sunt 3-4 luni de zile de când şi-a făcut ultimele analize. Din păcate, se întâmplă şi asemenea lucruri”, a spus Lucian Romaşcanu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Surse citate de Antena 3 arată că Marcel Ciolacu este la urgențe la Spitalul Militar, iar medicii îl testează pentru a exclude un Accident Vascular Cerebral. Din primele informații, Marcel Ciolacu a avut o stare de leșin.