Marcel Pavel candidează la parlamentare! În ce partid s-a înscris! Este supriza anului

25 oct. 2020
Marcel Pavel candidează la parlamentare! În ce partid s-a înscris! Este supriza anului

După ce a fost în mare suferință din cauza coronavirusului și chiar i-a acționat în instanță pe cei care l-au calomniat cu privire la acest subiect, acum Marcel Pavel a anunțat că s-a decis să intre în politică. Numai așa vocea lui va fi ascultată de factorii decizionali.

Despre Marcel Pavel mulți spun că este un extraordinar, cu foarte mult respect față de cei din jur și deschis către public.

Surpriza cea mare vine din alegerea partidului. Artistul va candida la alegerile parlamentare din partea PER (Partidul Ecologist Român), aspiratorul de vedete. Tot în această formațiune și-au găsit refugiul și politicienii cu nume grele, excluși de PSD de pe liste. Printre cei care vor un loc în Parlament din partea PER se numără Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu sau Cătălin Rădulescu.

Ce spune Marcel Pavel despre candidatura sa

Și cântăreața Sanda Ladoși s-a înscris în Partidul Ecologist și va candida în Mureș. Probabil puși la zid de pandemie și rămași fără surse importante de venit, mai mulți artiști au decis să-și încerce norocul în politică, de unde vor primi un salariu sigur, fără prea mult efort. Astfel și compozitorul Andrei Kerestely va fi pe liste.

Marcel Pavel nu a dat încă nicio declarație referitoare la candidatura sa. Ultima sa postare pe rețelele de socializare este despre prezența sa în emisiunea Te cunsoc de undeva, de pe Antena1.

„Bună seara, dragi prieteni! În gala trecută („TE CUNOSC DE UNDEVA „), am interpretat rolurile: Gigi D’Alessio ( Monica Anghel