Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Marcel Toader o pune la zid pe Gabriela Cristea! Noi detalii din mariajul celor doi au ieșit la iveală

  1. Home/
  2. Entertainment/

Certată cu cei de la Kalan D, Gabriela Cristea a reușit să prindă un contract cu Antena Stars. Dar pentru a ieși din conul de umbră în care intrase din cauza Biancăi Drăgușanu, aceasta a început să scoată pe piață știri prin care să reintre în centrul atenției. Astfel că deși au trecut 5 ani de la divorțul ei de Marcel Toader, aceasta a început să deschidă din nou subiectul.

ReclamaÎntr-un interviu acordat postului Antena 1, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre motivele care au dus la divorțul dintre ea și Marcel Toader. Ea a mărturisit că nu crede că va mai recupera banii pe care i-a pierdut din cauza fostului ei partener de viață. Vedeta a spus că singurul episod de violență a determinat-o să plece din căminul conjugal.

Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (…). N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă. În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r.: violenţă). Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum. (…). Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N, n lucruri. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de RON în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea la Antena 1, citată de cancan.ro.

Marcel Toader a ținut să îi dea și el replica fostei soții, prin intermediul unei postări pe Facebook. Omul de afaceri o acuză pe Gabriela Cristea că se folosește de numele lui pentru a apărea din nou în prim-plan. De asemenea, fostul rugbist susține că el știe să trăiască fără resentimente, astfel că i-a dorit fostei lui soții „tot binele din lume”. “Constat că, pentru a treia oară, numele meu te relansează in lumina reflectoarelor. Eu îți doresc tot binele din lume și “vânt din pupa” in noua barcă. Eu știu să trăiesc fără resentimente”, a scris Marcel Toader pe Facebook.

ReclamaPoate te interesează și…

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

 

Loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook