Mare atenție! Alimentele foarte utilizate care ne îmbolnăvesc! Profesorul Mencinicopschi spune să nu le mai consumați, sunt o adevărată otravă

chipsuri supermarket

Mare atenție! Acestea sunt alimentele care ne îmbolnăvesc. Nu le mai consumați deloc, sunt o adevărată otravă pentru corpul uman. Ar trebui retrase imediat de pe piață.

În ultima vreme, tot mai multe alimente de pe piață au devenit extrem de periculoase. Cu toate acestea, nu au fost retrase de pe rafturile magazinelor, iar noi le consumăm deși ne fac foarte ult rău.

Alimentele periculoase pentru oameni

O serie de alimente pe care le găsim pe rafturile magazinelor sunt extrem de periculoase pentru corpul nostru. În timp, duc la boli extrem de grave. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a făcut dezvăluiri despre otrăvirea lentă şi conştientă a omenirii.

Glutamatul de monosodiu – E 621 este extrem de periculos! Este vorba despre o substanţă nelipsită din hrana zilnică şi care ne duce încet şi sigur spre boală şi moarte.

Glutamatul de monosodiu poate produce dureri de cap, slăbiciune, greață, astm, modificări de ritm cardiac.

Alimentele periculoase pentru corpul uman

Profesorul Mencinicopschi a dezvăluit la Antena 3 și care sunt alimentele în care se găsește această substanță extrem de periculoasă. E 621 se află în chipsuri, floricele, supe instant, condiment, pate de ficat, pate vegetal, salam, dar și în parizer.

Glutamatul de sodiu este un potențiator de gust. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi ne spune cum să ne ferim de această substanţă. „S-au făcut experimente pe șobolani de laborator. Glutamatul de monosodiu te face dependent de alimentul în care el se găsește(…). Trebuie să ne întoarcem la o mâncare sănătoasă, la alimente integrale, dacă vrem ca specia noastră să supraviețuiască”, a spus Gheorghe Mencinicopschi, conform sursei citate.

Revista Presei