Mare atenție! Ce trebuie să știe toți utilizatorii WhatsApp: Cum afli dacă te-a blocat cineva

Mare atenție! Informații extrem de importante pentru toți utilizatorii WhatsApp. Trebuie să le știți. Cum afli dacă te-a blocat cineva? Îți dezvăluim toate secretele aplicației.

Aplicația WhatsApp a devenit extrem de utilizată de către milioane de oameni. Deja era SMS-urilor pare că a apus. Cu greu mai găsești utilizatori de telefoane mobile care să nu aibă instalată această aplicație.

Cum afli dacă ai fost blocat pe WhatsApp

WhatsApp a devenit uan dintre cele mai populare apps-uri de comunicare pe mobil. În aceste condiții, interesul utilizatorilor pentru trucurile de funcționare ale aplicației este maxim. Ce se întâmplă dacă o persoană nu îți mai răspunde la mesajele pe WhatsApp? Este posibil să-ți fi dat block.

Cum afli dacă ai fost blocat? Există mai multe informații care pot indica faptul că este posibil să vă fi blocat cineva pe WhatsApp. Prima dintre acestea ar fi că nu mai vedeți ultima accesare a contactului respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație.

Mai mult, nu mai vedeți actualizări la poza de profil a contactului. Și asta nu e tot. Toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea mesaj livrat.

Nici apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate. Dacă vedeți toate cele de mai sus în cazul unui anumit contact, este posibil ca acesta să vă fi blocat. Mai există și alte posibilități. Informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, nu vă poate informa atunci când vă blochează cineva.

Funcțiile conectat/ă și ultima accesare vă arată dacă contactele sunt conectate la WhatsApp și când au folosit ultima dată aplicația. Dacă un contact este conectat, înseamnă că are aplicația deschisă în prim-planul dispozitivului și că este conectat la internet. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că acest contact v-a și citit mesajul.

Funcția ultima accesare indică ultima dată când un contact a folosit WhatsApp. Setările de confidențialitate vă oferă posibilitatea de a alege cine vă poate vedea ultima accesare. Nu vă puteți ascunde starea conectat/ă.

Există mai multe motive din cauza cărora este posibil să nu vedeți ultima accesare a unui contact. Este posibil ca acesta să-și fi modificat setările de confidențialitate pentru a ascunde această informație. Este posibil să vă fi modificați setările de confidențialitate pentru a nu vă afișa ultima accesare. Dacă nu afișați ultima accesare, nu puteți vedea nici ultima accesare a contactelor. Este posibil să fiți blocat/ă de contactul în cauză.

Citește și:

Loading...

Revista Presei