Marele secret al Andreei Bălan! Nimeni nu credea că va fi atât de sinceră: Detaliul pe care nimeni nu-l știa

Andreea Bălan e una dintre cele mai frumoase și căutate vedete din România. S-au spus multe despre ea, dar un amănunt cheie nu a fost devăluit niciodată. Până acum. Vedeta a decis să devoaleze marele secret al vieții ei. Nimeni nu credea că va fi atât de sinceră.

Una dintre cele mai în vogă artiste din România a făcut o dezvăluire incendiară în direct, la oră de maximă audiență. Nici ea nu a scăpat de întrebarea incomodă legată de un moment cheie din viața unei femei. Spre deosebire de alte vedete, a preferat să nu se ascundă.

Andreea Bălan, dezvăluiri fără perdea

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri fără perdea la ProTv, la emisiunea la Măruță. Deși toată lumea credea că primul iubit din viața ei a fost Ionuț Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei “Moşule ce tânăr eşti”, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Vedeta a oferit detalii care au lămurit misterul. ”Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de trei ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat Andreea Bălan.

În 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, iar zvonurile că acesta a fost primul bărbat din viața ei au fost, la rândul lor, spulberate. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu Teo a fost primul bărbat din viața ei. Flacăra iubirii se consumase în trecut, cu o altă persoană. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006.

Loading...

Revista Presei