Marele secret al lui Smiley! Cum reușește să fie cel mai bun tătic: ”Mă ajută să mă calmez”

de: Ana Toma
05 apr. 2021
Marele secret al lui Smiley! Cum reușește să fie cel mai bun tătic: ”Mă ajută să mă calmez”
Smiley

Smiley a devenit tătic pentru prima oară, iar noul rol i se potrivește de minune. Cu toate acestea, artistul mai are încă temeri, pe care încearcă să le depășească atât cât poate. El a mărturisit care este secretul pentru supraviețuire într-o astfel de situație.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți de aproape o lună de zile, însă așa cum era de așteptat, cuplul mai întâmpină dificultăți. Totuși, Smiley reușește să le depășească cu bine și a găsit calea pentru liniștea interioară.

Cum se calmează Smiley

Artistul a împărtăși totul cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare. Smiley a dezvăluit ce face pentru a se calma și cum gestionează noua situație din viața sa.

Cu alte cuvinte, artistul a apelat la meditație, care, mărturisește el, îl ajută să se calmeze și să continue. De asemenea, el a lansat și o provocare pentru urmăritorii săi, întrebându-i ce fac ei ca să se poată calma.

”Am primit multe mesaje în care m-ați întrebat cum fac față situației din viața mea. Răspunsul este poza asta. Meditația mă ajută să ma calmez și să continui. Sunt curios, pe tine ce te calmează?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei postate.

Trăirile lui Smiley

Tot prin intermediul rețelelor de socializare, Smiley le-a mărturisit fanilor săi cum a fost primul moment în care și-a ținut în brațe fetița. Artistul povestește că toate temerile sale au dispărut imediat ce a simțit-o la piept.

De asemenea, Smiley a mai adăugat că mirosul fiicei sale l-a liniștit și l-a făcut să trăiască o experiență unică. Aristul susține că își privește fetița cum se trezește și totul e un adevărat spectacol.

Nici Josephine Ana Maria nu e mai prejos. Fiica artistului îi zâmbește de multe ori tatălui său, semn că între cei doi este deja o conexiune.

Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată.

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, a mai mărturisit Smiley.