Marele secret al lui Sorin Bontea, devoalat! Ce ascunde câștigătorul Asia Express. Nimeni nu știa asta

sorin-bontea-1

Sorin Bontea a dat marea lovitură acum câteva zile. Chef-ul a reușit să câștige al treilea sezon al show-ului Asia Express, alături de Răzvan Fodor. Pe lângă faptul că este un bucătr foarte bun, Bontea a demonstrat și că este un bărbat puternic.

Marele secret al lui Sorin Bontea, devoalat!

Dar asta nu e tot. S-a aflat marele secret al lui Sorin Bontea, dar și ce ascunde câștigătorul Asia Express. Nimeni nu știa aceste lucruri.

Cunoscutul chef are o căsnicie de 25 de ani cu femeia care i-a oferit doi copii. Este vorba despre Iulian, în vârstă de 22 de ani și Miruna, de 16 ani.

De altfel, Sorin vorbește des despre Miruna și despre plăcerea ei de a intra în bucătărie. Mezina familiei i-a și făcut o vizită neașteptată tatălui ei într-o ediție anterioară a show-ului.

Miruna nu a venit cu mâna goală la Chefi la Cuțite. I-a adus un prepaprat special tatălui ei, care l-a apreciat pe măsură. Este vorba despre un preparat dulce, lava cake, printre preferatele lui Bontea.

„În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă.

De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, a spus Sorin Bontea, conform Antena 1.

Revista Presei