Marele secret al Vioricăi Dăncilă a fost deconspirat cu o zi înainte de alegeri! De ce și-a schimbat numele și ce studii a terminat de fapt

Viorica Dăncilă este un personaj mai complex decât pare la prima vedere, iar trecutul său este plin de umbre și de semne de întrebare. Jurnaliștii de la stiripesurse.ro au publicat o copie de pe diploma de absolvire a facultății a candidatei PSD la prezidențiale, pentru a o lăuda, însă aceasta ridică multe semne de întrebare.

Adevăruri care nu au fost spuse pot ieși acum la lumină. Mai mulți cititori ai Capital au semnalat mai multe neconcordanțe în ceea ce privește informațiile transmise de Viorica Dăncilă publicului larg. Mintea aceasta?

1. Un reportaj al celor de la Recorder.ro arată că numele din buletin al Vioricăi Dăncilă era Rodica Vasilica Nica. O spun clar colegii de clasă ai acesteia, cu care și-a sărbătorit majoratul. Nu se știe exact când și de ce, dar Rodica Nica și-ar fi schimbat prenumele în Viorica. Chestionată pe acest subiect, Viorica Dăncilă nu a dorit nici să confirme, nici să infirme informația, ceea ce ne face să credem că este reală. De ce și-a schimbat așadar numele? De ce Rodica Nica a fost uitată? Cine este Rodica Nica? A avut Rodica Nica vreodată vreo legătură cu Securitatea, se întreabă aceiași cititori care ne-au scris.

2. Viorica Dăncilă spune chiar ea că s-a căsătorit în urmă cu 36 de ani cu Cristinel Dăncilă, deci în anul 1983, an în care a început și Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Petrol și Gaze din Ploiești. Pe diploma de absolvire este trecut doar numele de fată Nica Vasilica – Viorica. Deci Rodica nu mai există. Și de ce nu apare și numele Dăncilă pe diplomă, un document atât de important. Interesant este că semnăntura ei de pe diplomă este Dăncilă, și nu Nica, așa cum se poate observa și din fotografie.

A mers Viorica Dăncilă la facultate? Sau a fost Rodica Nica, cea care a obținut nota 9 la examenul de diplomă?

Loading...

Revista Presei