Margherita a luat-o complet razna! Ce făcea la miezul nopții într-un copac! Imaginile care au șocat pe toată lumea

margherita

Margherita de la Clejani continuă să șocheze după ce sâmbăta trecută a provocat un accident rutier fără victime. Testată pentru consum de alcool și droguri, oamenii legii au constatat că aceasta ar fi consumat opiu-heroină. Deși atât ea, cât și tatăl său au negat că ar fi luat substanțe interzise, reacțiile ei confirmă contrariul.

Margherita s-a fotografiat în urmă cu câteva zile, într-un copac, chiar în mijlocul nopții. Se pare că aceasta nu mai vrea nici să-și viziteze părinții, iar comportamentul ei este din ce în ce mai ciudat. Postările ei de pe Instagram sunt de-a dreptul halucinante. Imediat după accident s-a filmat provocator învârtind un spital.

Imagini șocante

Fotografia cu copacul și comentariul postat la ea întrece, însă orice imaginație. Este clar că fiica celor doi Clejani nu se simte deloc bine și probabil substanțele pe care le-a consumat au făcut-o să o ia razna total.

„Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică”, a spus Margherita.

„Vreau să spui unde vei presta mâine cu…’. Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura. Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!’ Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă”, a mai spus cântăreața.

Revista Presei