Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică! Cum arată cântăreața acum

11 sept. 2019
Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică! Cum arată cântăreața acum

Se pare că nu doar vedetele din tânăra generație recurg la bisturiu pentru a-și corecta fizionomia sau micile probleme ale corpului. Chiar și legendara cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu a ajuns la cuțit. Aceasta și-a făcut operație estetică pentru a se menține veșnic tânără.

Chiar solista de muzică populară care a ajuns la venerabila vârstă de 64 de ani a dezvăluit totul. Maria Dragomiroiu reușește să arate veșnic tânără și să arate chiar și cu 20 de ani mai tânără decât vârsta din bulletin. De o frumusețe aparte, doamna muzicii populare românești este cunoscută pentru părul lung și strălucitor, dar și pentru tenul impecabil și silueta zveltă.

A apelat la un chirurg estetician

Și totuși, marea artistă nu a fost mereu mulțumită de aspectul ei. Și din această cauză a decis să meargă la un chirurg estetician. Și Maria Dragomiroiu a ajuns la cabinetul medicului estetician, chiar dacă foarte puțini oameni cunosc acest lucru.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de șase ani. Maria Dragomiroiu și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Mai exact, este vorba despre blefaroplastie, o operație care corectează diverse defecte la nivelul pleoapelor.

Artista nu a vorbit foarte des despre această intervenție, pe care a fost nevoită să o repete acum câțiva ani. Atunci a devoalat toate amănuntele despre intervenția ei.
„Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e ca în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun”, povestea Maria Dragomiroiu, în 2013, conform spynews.ro.

Apoi, artista a decis să repete operația care a fost un succes.