Maria Ghiorghiu, avertisment legat de apariţia coronavirus în România! Cine va fi prima victimă: Începe cu P

20 feb. 2020
Maria Ghiorghiu, avertisment legat de apariţia coronavirus în România! Cine va fi prima victimă: Începe cu P

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorgiu a lansat recent un avertisment dur cu privire la teribilul virus care aduce panică pe toată planeta, coronavirus. Aceasta a avut o nouă viziune pe care a relatat-o recent pe blogul personal.

Prezicătoare, devenită celebră în România şi chemată la numeroase emisiuni, a transmis recent că, din păcate, virusul ucigaş va ajunge şi în România, prima victimă fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani. Mai mult, aceasta şi-a avertiza cititorii că nu vrea să îi sperie, însă doreşte să tragă un semnal de alarmă povestind ceea ce i se arată, după cum ea însuşi spune, prin puterea lui Dumnezeu. Rămâne de văzut dacă previziunile sale se vor împlini sau nu. Prezentăm, mai jos, mesajele integrale transmise de Maria Ghiorghiu pe site-ul său personal.

Mesajul transmis de Maria Ghiorghiu

În această dimineață m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav în P—-i! Dar un alt glas, dragilor, intervine cu forță și spune lucrurilor pe nume: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav cu coronavirus. După care, dragii mei, glasurile dispar”, a transmis Maria Ghiorghiu în prima viziune, revenind apoi cu un alt text, mai complex.

Prieteni dragi, dacă al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta, deoarece aș fi acuzată că induc panică în rândul românilor. Și nu voi face acest lucru. Da, este vorba de un băiat de 30 de ani, dintr-un orășel mic din România care începe cu P și se termină în i. Dacă acest băiat locuiește în acest orășel sau va fi în trecere pe acolo sau numai pentru faptul că s-a născut în acel orășel, noi vom afla din nefericire dragii mei că va fi bolnav de coronavirus, ca să mă exprim ca în mesaj: va fi infectat cu coronavirus. Dacă cineva în domeniu va fi interesat de ceea ce eu am scris aici poate lua legătura cu mine, dar nu voi da detalii prin telefon, deoarece nu pot fi sigura cu cine vorbesc” a mai scris Maria Ghiorghiu, în completare, pe blogul său personal.