Toggle Menu
  1. Home/
  2. Descopera/

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare! Iarna anului 2018 va fi de coșmar: ”Apocalipsa Albă va face multe victime!”

  1. Home/
  2. Descopera/

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragedia din clubul Colectiv, este de părere că următoarele luni vor fi cruciale, întrucât s-ar putea întâmpla ceva rău.

Într-o postare pe blogul personal, Maria Ghiorghiu a vorbit despre Apocalipsa Albă, despre care spune că va lua forma unui viscol puternic, ce va face multe victime.

”Dragii mei,

Tot în această dimineață, deși eram trează ,mai stăteam în pat cu ochii închiși fiind.Brusc, văd așa cu ei închiși, văd înspre Sud o stradă pe care abia dacă se mai puteau zări mașinile care circulau.

Oamenii nu mai circulau pe stradă, atât de puternic era viscolul.Maria Ghiorghiu face previziuni cutremurătoare despre România: ”Ne vom confrunta din nou cu gripa aviară și cu epidemia de rujeolă”

Zăpada nu era mare pe stradă, dar atât cât era, vântul o spulbera puternic și nu se vedea aproape nimic pe stradă.

Așadar, dragilor, iată că Iarnă va veni și va face ravagii. Unde se va produce acest VISCOL, dacă va fi la noi sau în altă țară, vom vedea împreună.Maria Ghiorghiu, profeție teribilă! E prima dată când ”vede” asta: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Să nădăjduim însă, că IARNĂ nu va începe atât de furioasă, și că ne vom putea bucură de fulgii ei mari și pufoși care se vor așterne frumos și liniștit îmbrăcând pămantul și copacii.Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Andru