Mario Iorgulescu nu mai are scăpare! Când va fi externat: Anunț de ultim moment al medicilor

28 nov. 2019
Mario Iorgulescu nu mai are scăpare! Când va fi externat: Anunț de ultim moment al medicilor

Mario Iorgulescu nu mai are scăpare. S-a aflat când ar trebui să fie externat din spitalul din Italia, acolo unde a fost internat în urmă cu aproape două luni. Este un anunț de ultim moment al medicilor.

În ultima vreme, nu prea s-a mai aflat nimic despre starea lui Mario Iorgulescu, internat într-un spital din Milano, acolo unde se recuperează de pe urma accidentului cumplit pe care l-a provocat în Capitală.

Când va fi externat Mario Iorgulescu

Acum, apar noi detalii despre starea fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu. Medicii i-au analizat evoluția și au ajuns la o concluzie.

Potrivit surselor apropiate familiei Iorgulescu, starea de sănătatate a tânărului s-a îmbunătățit considerabil. Se mișcă prin salon, bineînțeles cu ajutor, dar se hrănește pe cale normală. Părinții lui Mario au investit o sumă colosală de bani pentru tratamentului fiului lor.

Deși evoluția este una favorabilă, medicii au decis că va mai rămâne ceva vreme internat în spital. „Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii”, au explicat apropiați, potrivit wowbiz.ro. „Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă.”, mai spun sursele.

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal

În luna septembrie, Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în Capitală, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr pe nume Dani Vicol. Ancheta a dezvăluit că fiul lui Gino Iorgulescu era sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice și că a condus cu o viteză ireală.