Marius Elisei a spus adevărul: cine este noua lui iubită, pe care ar fi lăsat-o însărcinată? Reacția Oanei Roman

30 apr. 2021
Marius Elisei a spus adevărul: cine este noua lui iubită, pe care ar fi lăsat-o însărcinată? Reacția Oanei Roman
Oana Roman și Marius Elisei la aniversarea fiicei lor, Isa

După o căsnicie de șapte ani, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că au decis să divorțeze la notar, dar că vor rămâne prieteni de dragul micuței lor, Isa. De altfel cei doi au fost prezenți de fiecare dată împreună la evenimentele fiicei lor.

Despre motivul real al divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a speculat mult, iar în ultima perioadă au apărut articole în care era prezentat faptul că bărbatul are deja o altă iubită și că aceasta ar fi însărcinată. Nu a fost dezvăluit, însă și numele femeii.

Marius Elisei a spus adevărul despre noua iubită

Marius Elisei a dorit să facă lumină în această poveste și a acordat un interviu la Antena Stars, în care a infirmat toate zvonurile. Oana Roman nu a dorit să intre în subiect și a preferat să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, semn că ea ar fi împăcată cu toate deciziile fostului soț.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași.

Marius Elisei spune că dacă ar avea o iubită, i-ar spune mai întâi Oanei Roman

Când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a spus Marius Elisei la Antena Stars.

Acesta a ținut să precizeze că nu există nicio sursă din anturajul său care ar spune așa ceva pentru că nimic nu este real și că probabil cineva vrea să-i facă rău. Acesta a spus că și-ar dori să cunoască pe cineva, cu care să mai aibă copii, dar în momentul de față este singur și toate articolele care spun altceva sunt false.