Marius Elisei i-a spus adevărul Oanei Roman. Cine este femeia pe care o iubește în prezent

de: Ana Toma
09 iun. 2021
Marius Elisei i-a spus adevărul Oanei Roman. Cine este femeia pe care o iubește în prezent
Oana Roman și Marius Elisei

Marius Elisei și Oana Roman și-au spus cu patru luni în urmă. După momentul despărțirii cei doi nu au mai fost văzuți prea des împreună, însă de dragul fetiței, încearcă să aibe o relație cât se poate de apropiată.

Timpul petrecut fără Oana Roman i-a schimbat însă percepția lui Marius Elisei. Acesta a analizat mai bine ce s-a întâmplat ce a pierdut, cum este acum, ba chiar i-a dezvăluit acesteia sentimentele sale adevărate.

Pe cine iubește Marius Elisei

Marius Elisei nu a uitat-o deloc pe Oana Roman. Acesta a mărturisit recent că încă o iubește pe fiica lui Petre Roman, ba chiar și-ar dori să se și împace cu ea. El povestește că îi dă flori odată la câteva zile pentru că merită, iar fiecare gest mărunt pe care îl face este doar pentru faptul că o iubește.

Împăcarea nu poate veni așa de repede însă, iar Marius Elisei știe și el asta. Acesta a mai povestit că după divorț, relația lor s-a schimbat și este total exclus ca Oana Roman să nu aibă un loc important în inima sa.

”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman

Divorțul le-a prins bine, după cum mărturisește fostul soț al Oanei Roman. Acesta susține că cei doi se înțeleg mult mai bine, iar o împăcare nu ar fi exclusă, însă decizia stă în mâinile fiicei fostului premier.

Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc.

Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mărturisit Marius Elisei.

O altă nuntă este exclusă

Despre o nouă căsătorie nu se pune însă problema. Marius Elisei susține că logodna la Biserică este suficientă, iar actele nu sunt necesare. Cu alte cuvinte, bărbatul este hotărât să o ia de la capăt, însă totul depinde de modul în care Oana Roman va vedea lucrurile și dacă va putea să îl primească înapoi.

”Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.