Mărturii de pe patul de spital! O bolnavă de coronavirus spune care sunt adevăratele simptome ale COVID-19. Priviți-mă! (VIDEO)

21 mart. 2020
Mărturii de pe patul de spital! O bolnavă de coronavirus spune care sunt adevăratele simptome ale COVID-19. Priviți-mă! (VIDEO)

Coronavirus nu iartă pe nimeni, iar o femeie de 39 de ani, din Anglia a făcut o serie de mărturisiri dureroase de pe patul de spital vorbind despre condiţia sa şi ce simte din cauza COVID – 19. Aceasta s-a filmat şi a postat clipul pe internet, incercând astfel să explice prin ce trece la Secția de Terapie Intensivă din cauza coronavirus.

Mesajul femeii, devenit viral

Tara Jane Langston, o mamă de 39 de ani, a mers duminca trecută la spital după ce a început să acuze durere mare în piept. Când a ajuns acolo, medicii i-au făcut un test pentru coronavirus, aceasta aflând doar după câteva ore că este infectată. În scurt timp, femeia a început să se simtă rău, motiv pentru care a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă. În primele zile  de internare pacienta a luat ca tratament ibuprofen, însă din cauza faptului că starea i s-a înrăutățit, medicii i-au administrat paracetamol.

Ce sfaturi le-a dat fumătorilor

”Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a a explicat femeia, de pe patul de spital, potrivit Mirror.co.uk. Se pare că aceasta ar fi luat boala după ce a călătorit în Polonia cu soţul ei.