Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră

  1. Home/
  2. News/

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră. Tristeţe fără margini printre vecinii şi cunoscuţii lui Georgian Bura, un tânăr de doar 19 ani, din Satu Mare, care a murit decapitat, după ce a făcut accident cu bolidul pe care îl conducea cu 200 de km/h.

Vecinii băiatului spun că este o pierdere uriaşă pentru comunitate, însă Georgian trăia o dramă şi, în opinia lor, este posibil ca suferinţa tânărului să fi contribut într-un fel la groaznicul accident în care şi-a pierdut viaţa.

O pierdere uriaşă pentru comunitate – “Un băiat foarte cumsecade, eu îl cunosc foarte bine. Respectuos, din familie bună, de oameni calumea. A fost cu tatăl lui în străinătate, tatăl său este un afacerit local, are o firmă. În ultimul timp au apărut problemele. Mama copilului s-a despărţit de tatăl său, a fugit cu altcineva şi apoi, probabil, copilul s-a supărat foarte tare”, a declarat un vecin al băiatului.


Georgian Bura suferea după ce mama lui a divorţat şi a plecat în străinătate
O altă vecină spune că Georgian Bura era un băiat cuminte şi ştie că tânărul suferea foarte mult din cauză că mama lui i-a părăsit şi a plecat în Italia, cu alt bărbat.

“A fost cuminte băiatul. Era şi supărat că mămica lui a plecat de la ei. N-are un an de când a plecat femeia, în primăvară”, spune o vecină care l-a cunoscut foarte bine pe Georgian
Un alt vecin dezvăluie şi el faptul că băiatul era foarte afectat de ce s-a întâmplat între părinţii săi şi crede că Georgian a intenţionat să-şi pună capăt zilelor. “L-am cunoscut. Mama lui s-a despărţit de tatăl său şi a plecat în străinătate. Eu mă gândesc că s-a sinucis, la asta mă gândesc. Din cauza părinţilor”, spune un alt vecin.

Accidentul a cutremurat pe toată lumea Accidentul în care a pierit Georgian Bura a cutremurat pe toţi cunoscuţii băiatului.Tânărul s-a stins în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş. Aflat la volanul unui Volvo, a pierdut controlul maşinii, a părăsit DN1 C, a trecut prin poarta unei case, a lovit un stâlp de beton şi apoi a spulberat peretele unei case

Un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Mare, a murit pe loc, în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş.

Georgian Bura, de 19 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în a treia zi de Crăciun.Băiatul se afla la volanul unei maşini Volvo când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, a părăsit DN1 C, a trecut prin poartă şi s-a înfipt într-o casă.Accidentul de la Seini s-a produs în această dimineaţă, la ora 4.25.

Georgian a murit decapitat
Din primele informaţii, tânărul circula cu viteză, acul kilometrajului fiind oprit la 200 de km/oră.

În plus, nu sunt urme de frânare, fiind posibil ca tânărul să fi adormit la volan.Mai grav, Georgian, care locuia cu tatăl şi bunicul lui, după ce mama ar fi fugit în străinătate, avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului.Impactul a fost devastator. Băiatul a murit pe loc, decapitat.

“Joi dimineaţă, în jurul orei 04.25, pe strada Victoriei din Seini, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Kilometrajul, blocat la 200 km/h
În impact, Georgian Bura a murit pe loc, decapitat de stâlpul de beton. Kilometrajul era blocat la 200km/h. Urmele de frânare nu există, semn că tânărul ori nu a avut această intenţie, ori a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de acceleraţie.

Poliţiştii informează că Georgian Bura avea şi permisul de conducere reţinut şi nu avea dreptul legal de a conduce. “Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Andru