Mărturii teribile despre Cristina Țopescu! O apropiată a vedetei s-a decis să spună totul: Adevărul despre dispariția jurnalistei

13 ian. 2020
Mărturii teribile despre Cristina Țopescu! O apropiată a vedetei s-a decis să spună totul: Adevărul despre dispariția jurnalistei

Ies la iveală noi mărturii teribile despre Cristina Țopescu! O apropiată a vedetei s-a decis să spună totul. Este vorba despre femeia care a anunțat la 112 dispariția jurnalistei.

Adevărul despre dispariția Cristinei Țopescu

Decesul Cristinei Țopescu a fost declarat dumincă seară, după ce o vecină și prietenă a acesteia a sunat la 112. Femeia a realizat că ceva nu este în regulă cu prezentatoarea pentru că nu o mai văzuse de mult timp. Nu se știe deocamdată data precisă a decesului jurnalistei. Vecinii nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni, iar pe rețelele de socializare se vede că aceasta nu a mai postat de ceva timp. Ultima sa postare este de Crăciun.

Autoritățile au fost alertate de o apropiată a Cristinei Țopescu. Ea era atât vecina, cât și prietena jurnalistei. A mărturisit că în primă fază nu s-a impacientat când nu a mai auzit nimic de la Cristina de ceva zile, pentru că era obișnuită cu acet tip de comportament. Ea a făcut o declarație prin care explică felul în care s-au întâmplat lucrurile.

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

Nu vă așteptați la picanterii și mizerii! Vă mulțumesc anticipat. Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”, a scris femeia pe o rețea de socializare.