Mărturii teribile din Infern! Ni se ascunde adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, în Suceava

Criza coronavirus se adâncește de la o oră la alta. Sunt probleme foarte mari în toată lumea, dar și în România. În spitalul din Suceava este un adevărat iad. Mărturiile teribile ale unei asistente au uimit pe toată lumea.

Mărturii teribile din Infern

La spitalul din Suceava, situația a scăpat de sub control. O asistentă angajată la Spitalul Judeţean din Suceava a rupt tăcerea, sub protecţia anonimatului. Este o situaţie revoltătoare. Totul s-a întâmplat chiar la îndemnul şefilor.

Zeci de asistente medicale de la Spitalul Judeţean Suceava sunt revoltate după că au fost chemate până la unitatea medicală pentru a fi testate pentru Covid-19, iar apoi li s-a comunicat că nu mai există teste.

Asistentele spun că şefii spitalului sucevean mint. Spitalul Judeţean ar urma să-şi piardă angajaţii în cazul în care aceştia ar intra în izolare la domiciliu, aşa că şefii unităţii medicale amână efectuarea testelor.

O asistentă a oferit o mărturie tulburătoare. “Foarte mulți colegi vor să vorbească, dar le e frică. Ne-au spus că nu mai sunt teste. Asistenta șefă plângea și ea și i-a spus că nu sunt teste.

Adevărul este altul, sunt teste nu vor să ne mai facă teste ca să venim să lucrăm. Dacă vom fi testați suntem obligați să stăm în izolare 14 zile și atunci spitalul nu mai are oameni.

Vă rog să mă credeți, vă spun cu mâna pe suflet, eu vreau doar să știu dacă familia mea are ceva. Dacă nu are, eu mă autoizolez și vin să lucrez, că nu îmi e greu. Sunt instruită.

Am familie, am părinți în vârstă, am copil. Foarte mulți colegi vor să vorbească, dar le e frică, le e frică pentru că toți avem familie, rate la bănci și ne trebuie locuri de muncă”, a declarat asistenta de la Spitalul Judeţean din Suceava, conform Antena 3.

Loading...

Revista Presei