Masca cu banană pentru cel mai strălucitor păr. Are beneficii uimitoare. Cum o prepari corect

banana

Vrei un păr mai strălucitor și sănătos? Această mască cu bere și banană este tot ceea ce ai nevoie pentru aspectul dorit al podoabei capilare. Se prepară rapid și simplu acasă, iar beneficiile pe care le oferă sunt uimitoare.

Bananele sunt extrem de bogate în vitaminele A, B, C și E. Ele revitalizează părut și de asemenea stimulează regenerarea foliculilor de la nivelul scalpului.

Pe lângă vitamine, ele conțin mineraleprecum calciu, zinc, magneziu și potasiu, care sunt esențiale în combaterea căderii părului și menținerea unui scalp sănătos.

De cealaltă parte, berea are concentrație ridicată de nutrienți, vitamine și minerale. Complexul de vitamine B și antioxidanții din bere ajută la combaterea efectelor radicalilor liberi asupra foliculilor de păr, încetinind procesul de cădere a părului.

Astfel, combinate, ele redau suplețea și textura mult dorită a părului tu.

Cum prepari masca pentru păr

Masca pentru păr cu bere și banană se prepară foarte simplu și ai nevoie de doar câteva ingrediente simple:

  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 banană medie
  • 100 ml de bere
  • 2 linguri cu miere

Cum se prepară

Pune gălbenușul într-un bol și bate-l bine. Pisează banana până devine un piure fin și adaug-o peste gălbenuș.
Adaugă berea și mierea și amestecă până când obții o pastă omogenă.

Masca trebuie aplicată pe părul umed pentru a obține un nivel cât mai mare de hidratare. Se separă părul în șuvițe și se aplică masca de la rădăcini până la vârfuri, la fel ca și în cazul vopselei de păr.

Se acoperă apoi capul cu o cască de duș și se lasă să acționeze timp de două ore. Se clătește bine cu apă la final. Pentru a te bucura de rezultate optime, masca de păr trebuie folosită de două ori pe săptămână.

Revista Presei