Masca minune a Irinei Loghin! Tenul ei arată impecabil la peste 80 de ani. Cum o prepară acasă și cum se folosește

irina loghin

Irina Loghin a fost dintotdeauna o femeie foarte frumoasă. Mama natură a fost foarte darnică cu aceasta, dar și ea a știut să întrețină frumusețea cu care a fost înzestrată. De ani buni este vegetariană și face mișcare în fiecare zi. Ajunsă la 81 de ani, doamna muzicii populare românești are un ten impecabil și un ten superb.

Artista nu a păstrat doar pentru ea elixirul tinereții, ci le-a explicat tuturor femeilor cum trebuie să procedeze dacă vor să arate foarte bine chiar și la vârste înaintate. Irina Loghin aproape că nu are niciun rid, iar pentru a-și menține elasticitatea pielii a folosit diverse trucuri, pe care unii le-au luat în râs, dar care au rezultate de excepție, după cum se poate observa.

Ce produse folosește Irina Loghin

Unul din secretele sale este ritualul zilnic, baza pe ulei de măsline, care-i asigură un ten curat și strălucitor.

”Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, foloseam și de floarea soarelui. Acum se găsește peste tot. Îl amestec într-un lapte demachiant, aplic pe față și șterg apoi cu un prosop umed și moale. Tenul va fi curat și strălucitor. Nu vă culcați niciodată cu machiajul de peste zi. Este o mare greșeală pentru ten. După demachiere, este bine să îți faci și un masaj al feței, îi va da energie și elasticitate”, a dezvăluit aceasta.

Pe lângă produsele folosite, ea mai efectuează și câteva mișcări pentru a-și menține pielea tonifiată. O mostră, în clipul de mai jos.

Citește și:

Revista Presei