Mașina așteptată de toți șoferii! Cu ce model vrea Renault să rupă piața în 2020: S-a aflat cât costă

28 ian. 2020
Mașina așteptată de toți șoferii! Cu ce model vrea Renault să rupă piața în 2020: S-a aflat cât costă

Aceasta este mașina așteptată de toți șoferii. Este modelul cu care francezii de la Renault vor să rupă piața românească în 2020. S-a aflat și câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a o conduce.

Renault Captur, senzația anului 2020

Renault Captur este pariul francezilor pentru 2020. Vorbim despre a doua generație a acestei mașini care a intrat deja pe piața din România. Este un pic mai scumpă decât modelul vechi, dar rămâne destul de accesibilă pentru doritori.

Noul model are un design exterior mai rafinat, iar interiorul este total schimbat. De asemenea, beneficiază de tehnologii moderne de asistare a conducerii care și-au dovedit deja eficiența la testele de impact EuroNCAP, unde Captur a obținut calificativul maxim, cinci stele.

La lansarea oficială a noului Captur din România s-a aflat și cât va costa acesta. Prețul de pornire al lui Captur este de 15.900 de euro, corespunzător echipării de bază Life cu motorizarea pe benzină TCe 100. Pentru 500 de euro în plus același model este disponibil cu alimentare pe GPL, o caracteristică foarte apreciată de clienții din România.

Motorizarea TCe 130 este disponibilă de pe echiparea Zen, de la 18.150 de euro, în timp ce versiunea de 155 CP costă 22.200 de euro, fiind disponibilă exclusiv pe echiparea de vârf Intens. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj EDC costă 1.500 de euro în primul caz și face parte din dotarea standard în cezul motorizării TCe 155.

Cei care preferă dieselul, cel mai ieftin model cu acest tip de motorizare costă 17.750 de euro. Vorbim despre echiparea Life și de motorizarea Blue dCi de 95 CP. Aceeași motorizare, dar într-o versiune care dezvoltă 115 CP, poate fi cumpărată de la 19.250 de euro. Pentru un supliment de 1.500 de euro se poate comanda cutia de viteze cu dublu ambreiaj EDC, conform promotor.ro.