Mașina așteptată de toți șoferii! Va fi noua senzație de pe șoselele României: Cum arată și cât costă noua Skoda Octavia

Noua-Skoda-Octavia-2

Aceasta este mașina așteptată de toți șoferii! Va fi noua senzație de pe șoselele României. Au ieșit la iveală primele imagini, dar și prețurile cu cel mai nou model de Skoda Octavia.

Cum arată și cât costă nua Skoda Octavia

Este printre cele mai preferate modele de mașini ale românilor. Vorbim despre Skoda Octavia. Varianta 2020 a celui mai bine vândut model de import în România poate fi comandat acum și de clienții români. Mașina are un preț de pornire de 22.439 euro.

Cu această sumă vă puteți achiziționa versiunea sedan cu motor 1.5 TSI cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte și cu linie de echipare Ambition.

În versiunea de bază, Skoda Octavia vine cu aer condiționat automat, jante din aliaj de 16 inci, volan multifuncțional îmbrăcat în piele și scaune față încălzite. Pe lista de dotări standard apar și farurile Basic LED, și pornire fără cheie.

Există și variante un pic mai scumpe. Vorbim despre linia de echipareStyle care costă 24.316 euro și primește în plus jante din aliaj de 17 inci, oglinzi electrice pliabile cu efect heliomat, încărcare prin inducție a telefonului mobil și cruise control cu limitator de viteză.

Clientul care preferă un motor diesel, poate alege un 2.0 TDI într-una dintre cele două versiuni de putere disponibile, cu 115 sau 150 de cai putere. Prima dintre ele vine cu preț de pornire de 23.143 de euro cu echiparea Ambition sau 25.021 de euro cu echiparea Style. Acest motor în versiunea de top (150 de cai putere) este disponibil cu o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj, pentru 26.243 de euro la echiparea Ambition sau 28.121 de euro la echiparea Style.

Sunt prețuri asemănătoare pentru versiunea Combi a modelului ceh. Varianta entry level pornește de la 23.467 de euro. Pentru versiunea de top 2.0 TDI DSG cu echipare Style, prețurile pornesc de la 29.151 de euro, conform promotor.ro.

Revista Presei