Mașina care va concura Tesla! General Motors a dezvăluit vehiculul viitorului: Arată fabulos

Avem imagini demențiale cu mașina viitorului. Este vorba despre autovehiculul care va concura Tesla. Gigantul General Motors dă lovitura anului.

Mașina care va concura Tesla

Viitorul aparține mașinilor electrice, iar giganții din luea auto par că au înțeles acest lucru. Cei de la General Motors dau lovitura anului 2020. Urmează să dezvăluie mașina viitorului.

Legendarul brand Hummer, retras de pe piaţă în urmă cu aproape 10 ani, se întoarce. Vorbim despre cea mai nouă mașină electrică a gigantului. Noul Hummer cu motor electric va fi prezentat oficial în luna mai.

Hummer a fost pentru o vreme o maşină simbolică pentru Statele Unite. Derivată din Humvee-ul militar al armatei Americii, această maşină mare, impunătoare şi consumatoare de mult combustibil a reprezentat cu succes anii ’90.

După scoaterea maşinii de pe piaţă, acest brand părea că intră în legendă. Și totuși, nu a fost așa. Mai mult, Hummer-ul electric va avea o autonomie cu mult mai mare decât aveau vechile modele cu un plin de combustibil, conform go4it.ro.

GMC Hummer EV va fi numele oficial al noului Hummer, iar compania producătoare a oferit şi câteva detalii generale despre acesta. În primul rând, va avea 1.000 de cai putere şi va putea accelera de la 0 la 100 km/h în trei secunde.

Pentru ceea ce se anunţă a fi o maşină mare şi grea, această performanţă va fi cu adevărat impresionantă. Cybertruck-ul lui Elon Musk a demonstrat că poţi crea o maşină electrică imensă care să poată oferi performanţă de maşină sport.

Producţia maşinii va fi realizată în cadrul fabricii Detroit-Hamtramck. Prima imagine cu partea din faţă a maşinii sugerează că va păstra liniile de design care au consacrat brandul Hummer, însă acesta va fi modernizat semnificativ.

Data de lansare pentru GMC Hummer EV este programată pentru toamna anului 2021, aceeaşi perioadă în care sunt aşteptate să iasă şi primele modele Cybertruck din fabricile Tesla.

Revista Presei