Mașina de teren care ia fața tuturor! Toyota și Mercedes dau lovitura anului: Au lansat cel mai tare pickup

amg-hilux-02

Aceasta va fi mașina de teren a anului 2020. Toyota și Marcedes au dat drumul celui mai tare pateneriat posibil. Este aututurismul care va sparge toate barierele. Vorbim de cel mai tare pickup.

Toyota și Mercedes dau lovitura anului

Giganții Toyota și Mercedes au pus la cale colaborarea anului. Concurența nu mai are nicio șansă. Asiaticii au dotat noua Toyota Hilux cu propulsorul Mercedes-Benz M156, unul dintre cele mai bune motoare ale companiei germane. A ieșit pickupul anului.

Mercedes-AMG a construit fabulosul motor V8 de 6,2 litri aspirat natural pentru o serie mașini care a început cu CLK63 AMG din 2007 (475 CP și 630 Nm cuplu). Acesta a continuat să alimenteze alte modele, inclusiv CLS63 AMG, E63 AMG, ML63 AMG, C63 AMG, SL63 AMG, S63 AMG și CL63 AMG ajungând până la limita de 518 CP.

Nemții au mers însă mai departe și acum au o versiune îmbunătățită a lui V8. Este vorba despre M159 care a trecut pe vehicule precum SLS AMG, AMG GT3 și SLS AMG Black Series, motorul ajungând să producea nu mai puțin de 622 CP.

Acum, puternicul V8 de 6,2 litri AMG face din acest Hilux unul dintre cele mai tari pickup-uri din lume.

Nu este cunoscut numele companiei responsabile pentru această schimbare, dar rezultatul este fabulos. Din interiorul cabinei, motorul sună la fel ca un C63 AMG, dar din exterior mașina arată ca un Hilux normal acoperit cu autocolante cu sigla AMG, conform promotor.ro.

Revista Presei