Mașina la care visează toți șoferii! Britanicii pregătesc lovitura anului. Cum va arăta noul Bentley

Britanicii se pregătesc să dea lovitura anului. Concurența nu va mai avea nicio șansă. Aceasta este mașina la care visează toți șoferii. S-a aflat cum va arăta noul Bentley.

Noul Bentley, imagini SF

Cel mai nou model Bentley este demn de filmele SF. Designerii s-au decis să reinventeze o mașină fabuloasă. Este vorba despre Bentley. Și cum poți reînvia o legendă? În variantă electică, bineînțeles. Acest concept Bentley proiectat de Joseph Robinson este unul dintre ele.

Studiul de design numit Bentley Centanne, a fost proiectat pentru a sta pe o platformă destinată motoarelor electrice.

Noul Bentley va avea un design modular ce poate fi configurat pe diferite tipuri de cabine. Acestea includ o cabină coupe, o cabină crossover și o cabină în stil Shooting Brake.

În versiunea Shooting Brake, Bentley Centanne are în spate o banchetă în forma literei C, orientată spre ieșirea din portbagaj, transformând spatele într-un loc confortabil.

Există o serie de alte elemente de design interesante care împodobesc vehiculul. Bolidul va avea o grilă complexă în față, care încorporează numărul 8. Conceptul oferă, de asemenea, lumini LED, precum și un set de roți din aliaj cu un design special.

Bentley a anunțat la începutul acestui an că ar putea lansa primul său vehicul complet electric până în anul 2025. Rămâne de văzut ce stil de caroserie va adopta, anunță promotor.ro.

Revista Presei