Mașina milionarilor a ajuns în România! Cum arată și cât costă noul Bentley

bentley-flying-spur-005-1024×681

Mașina milionarilor a ajuns în sfârșit, în România! Cel mai nou Bentley arată fabulos. A fost deja prezentat și este disponibil la vânzare.

Cum arată și cât costă noul Bentley

Vorbim despre a treia generație a lui Bentley Flying Spur. Grand Tourerul de lux îmbină calitățile unei berline sportive cu rafinamentul unei limuzine moderne.

Ne referim la o versiune îmbunătățită a renumitului motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, susținut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte, pentru schimbări și mai rapide ale treptelor de viteză. Acest nou motor TSI livrează 626 CP și 900 Nm, ajungând de la 0-100 km / h în doar 3,8 secunde și atingând o viteză maximă de 333 km / h.

Modelul poate fi admirat de clienții din România. Are culoarea exterioară Hallmark, cea mai nouă dintre cele 16 nuanțe de argintiu și gri disponibile pe un Bentley, iar la interior este căptușit integral cu cea mai fină piele, de culoare Cricket Ball, selectată manual de artizanii Bentley și asortată cu bordul și elementele din furnir Madrona în nuanța Grand Black.

Noul Bentley poate fi văzut la showroomul firmei din București. Este prevăzut cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a acoperișului, iar prețul său se ridică la 228.699 de euro plus TVA.

Mai mult, Bentley București a lansat recent și noul serviciu adresat clienților care vor să cumpere în siguranță un automobil Bentley rulat, verificat în cele mai mici detalii de specialiști și tehnicieni pregătiți în fabrică.

Fiecare exemplar Certified by Bentley este pregătit pentru noul proprietar la standarde impecabile, pentru a confirma încrederea totală a cumpărătorului. Pregătirea include o inspecție tehnică detaliată și acces la expertiza întregii rețele Bentley și la tehnicienii instruiți în fabrică. Pentru orice intervenție necesară, sunt folosite doar piese originale Bentley, conform promotor.ro.

Revista Presei