Medicamentul obişnuit care te ajută împotriva coronavirus! Toată lumea îl are în casă

Cu toate că pare şocant, există un medicament, disponibil în orice casă şi în orice farmacie care ar lupta serios cu coronavirus. Se pare că o vitamină este secretul împotriva virusului ucigaş, cel puţin dacă este administrată într-o cantitate mare intravenos.

Vitamina C, medicamentul minune care luptă împotriva coronavirus

COVID 19, noul virus numit şi coronavirus, pare să fie tratat în mod eficient cu o cantitate mare de vitamina C. Cu toate acestea, medicamentul nu trebuie administrat pe cale orală, ci intravenos. Motivul ar fi acela că efectele sunt de până la 10 ori mai puternice dacă vitamina C ajunge direct în sânge, conform specialiştilor chinezi.

Tratament simplu dar eficient pentru coronavirus

Guvernul de la Shanghai recomandă tratarea coronavirus cu vitamina C, însă cea mai eficientă cale de administrare este cea intravenoasă. Experții din China mai spun că doza recomandată pentru fiecare pacient în parte variază în funcție de gradul de severitate și complicații pe care le are. Cu toate acestea, se recomandă de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, în fiecare zi. Practic, dozele variază între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

Efecte importante ale vitaminei C în vindecarea de coronavirus

Ultimele studii făcute de medicii chinezi în cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, au demonstrat că dozele crescute de vitamina C au avut efecte eficiente. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, unul cât mai puternic posibil, pentru a oferi organismului şansa de a învinge virusul. Se pare că nici antibioticele, nici medicamentele puternice nu au un efect benefic asemănător cu banala vitamină C. Până acum, la nivel mondial există 110.000 de persoane care au fost infectatecu COVID-19, numărul deceselor depăşind 3000 de oameni. În România numărul cazurilor a ajuns la 17.

Revista Presei