Medicul Streinu Cercel, nou anunț pentru toți românii! Când vom putea ieși din case. Cât timp ne mai ține prizonieri coronavirusul

06 apr. 2020
Medicul Streinu Cercel, nou anunț pentru toți românii! Când vom putea ieși din case. Cât timp ne mai ține prizonieri coronavirusul

Anunț care îi vizează pe toți românii în plină pandemie de coronavirus. Peste 4000 de români sunt deja infectați cu COVID-19, iar peste 150 de persoane au decedat deja. Medicul Adrian Streinu Cercel face un anunț extrem de important pentru toți românii.

Streinu Cercel ne spune când vom putea ieși din case

Acesta ne-a dat o dată aproximativă în privința reluării vieții normale. Mai exact, când vom putea ieși din case și cât timp ne mai ține prizonieri coronavirusul.

Managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș a anunţat cât vom mai fi nevoiţi să stăm în case. Anunţul nu este deloc îmbucurător.

Adrian Streinu Cercel a spus că, potrivit măsurilor pe care România le-a luat până în prezent, mai sunt necesare încă 6-8 săptâmâni de distanţare socială a populaţiei.

Termenul avansat de Adrian Sterinu Cercel este data de 6 iunie. Cam în jurul acestei date am putea să revenim la o viață normală ca înainte de pandemia care a făcut ravagii în toată lumea.

Mai mult, Streinu Cercel a spus și când se va atinge vârful epidemic. ”15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema” a dezvăluit Adrian Streinu-Cercel, conform Antena 3.