Meghan a rămas șocată! Ce i-a cerut Regina Elisabeta? Îi vrea înapoi

meghan-markle

Meghan și Harry nu s-ar fi așteptat la una ca asta. Regina Elisabeta pare că s-a răzgândit și i-a chemat pe cei doi înapoi în Anglia.

Deși stabiliseră că cei doi nu vor mai fi implicați în viața regală, aceasta le-a cerut să revină în Marea Britanie cu ocazia unui eveniment foarte important. Este vorba despre sărbătoarea anuală a Commonwealth-ului.

Meghan și Harry au decis să înceapă o viață independentă și s-au mutat în SUA. Deși nu au mai primit niciun ban de la Familia Regală, cei doi se descurcă de minune.

Recent, aceștia au ținut un discurs la un eveniment exclusiv organizat de grupul JP Morgan, una din cele mai puternice bănci din lume. Pentru asta, Meghan și Harry au primit 400 000 de lire sterline.

CEO-ul unei firme de relații publice cu sediul în New York a afirmat că atât Meghan Markle, cât și Prințul Harry ar putea deveni cei mai bine plătiți speakeri din industrie.

A vrut să-și protejeze familia

Deși pentru Harry a fost foarte dificil să renunțe la tot, acesta a luat această hotărâre pentru a-și proteja familia.

„Harry a atins şi subiectul Megxit. A declarat că, deşi a fost o decizie foarte dificilă, nu regretă renunţarea la îndatoririle regale deoarece vrea să-şi protejeze familia. Nu vrea ca Meghan şi fiul lor Archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Revista Presei