Meghan Markle a băgat proces! Revoltă la Casa Regală: I-a fost interzis să se apere

de: Ana Toma
03 iul. 2020
Meghan Markle a băgat proces! Revoltă la Casa Regală: I-a fost interzis să se apere

Revoltă în Familia Regală. Meghan Markle a dat startul unui proces. Ducesa de Sussex consideră că a fost lăsată „fără apărare” de monarhia britanică. E o decizie fără precedent.

Situația revoltătoare în Famila Regală. Meghan Markle a depus mai multe documente la Înalta Curte de la Londra în cadrul procesului intentat împotriva Associated Newspapers.

Ducesa de Sussex consideră că a fost lăsată „fără apărare” de monarhia britanică şi „i-a fost interzis să se apere” atunci când, însărcinată fiind, era atacată în tabloidele britanice, se arată în documentele judiciare citate de presa britanică, potrivit BFM Tv.

Soția prințului Harry îi reprșează publicației că a adus atingeri vieţii private publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei Thomas Markle în august 2018.

În opinia ei, publicaţia că a „acţionat cu rea intenţie” modificând scrisoarea, o învinuire respinsă de Înalta Curte de la Londra în decizia parţială dată la începutul lunii mai.

Meghan Markle, victima fake news-urilor

Documentele, citate de BBC şi agenţia Press Association, fac referire la un interviu acordat anonim de cinci prieteni apropiaţi ai lui Meghan revistei americane People în luna februarie a anului 2019, în care ei denunţau atacurile care o vizau. Un articol în care ea nu a fost implicată, asigură prietenii.

Meghan Markle „devenise subiectul unui număr mare de articole false şi vătămătoare în tabloidele britanice, în special în cel inculpat, care i-au cauzat un imens stres emoţional şi i-au alterat sănătatea mintală”, afirmă ei.

„Prietenii ei nu au văzut-o niciodată într-o astfel de stare şi erau îngrijoraţi pe bună dreptate şi interesaţi de binele ei, mai ales că ea era însărcinată, lăsată fără apărare de instituţia monarhică şi i s-a interzis să se apere singură”, au adăugat ei.

De asemenea, documentele menționate mai susțin faptul că şi că mariajul lui Meghan cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, foarte mediatizat în luna mai 2018, a generat venituri mai mari de un miliard de lire.