Meghan Markle a fost dată afară din Marea Britanie! Ce s-a întâmplat de fapt cu ducesa

06 feb. 2020
Meghan Markle a fost dată afară din Marea Britanie! Ce s-a întâmplat de fapt cu ducesa

Actorul britanic Brian Cox a declarat că prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au fost „alungaţi” din ţară, referindu-se la decizia cuplului princiar de a se retrage din familia regală britanică şi de a se stabili în Canada.

„Ei i-au forţat pe Meghan şi Harry să plece din ţară. Să o spunem direct, i-au alungat, şi da, nu am niciun dubiu, o parte dintre atacuri au fost rasiste”, a declarat Brian Cox pentru ES Magazine.

„Este oribil ce s-a întâmplat cu ei”, a mai spus Brian Cox.

Ar trebui să înceapă un meci sângeros

„Cred că regina Elisabeta a II-a este o femeie uimitoare, iar ceea ce a făcut este incredibil. Dar atunci când ea nu va mai fi printre noi, ar trebui să înceapă un meci sângeros, chiar cred asta. Nu vom pune capăt acestei rezistenţe feudale asupra culturii şi sistemului nostru până atunci”, a adăugat actorul.

Meghan Markle și Prințul Harry au decis în urmă cu puțin timp să părăsească familia regală și să se mute în Canada. La scurt timp după mutarea ducilor de Sussex, Meghan Markle a și revenit la viața anterioară, dinainte să formeze un cuplu cu Prințul. Aceasta a semnat un acord de voce cu Disney, în schimbul unei donații către organizația Elephants Without Borders, dedicată conservării vieții sălbatice și ajută la protejarea animalelor împotriva braconajului. Se pare că ducesa vrea să revină la vechea ei viață, cea de actriță.

În plus, potrivit The Times, Meghan ar fi înregistrat transmisia vocală înainte să plece alături de soțul său, în Canada. Ducesa a făcut public noul contract primit, după ce ea și Harry și-au anunțat intenția de a renunța la regalitate.