Meghan Markle a primit lovitura supremă! Totul s-a ruinat cu o simplă decizie

19 feb. 2020
Meghan Markle a primit lovitura supremă! Totul s-a ruinat cu o simplă decizie

Zi cumplită pentru Meghan Markle și prințul Harry. O simplă decizie a Reginei Elisabeta a II-a le-a spulberat toate planurile. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și oficiali regali au decis că ducii de Sussex nu mai pot folosi titulatura “Regal”, după ce au decis să renunțe la rolurile lor în familia regală.

Astfel, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul “Sussex Royal”, pe care l-au creat înainte de a se retrage din familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au înregistrat propria marcă, “Sussex Royal”, pe care intenționau să o folosească pentru a promova evenimente și obiecte, inclusiv haine, cărți și materiale educative.

Valoarea mărcii „Sussex Royal,” 400 de milioane de dolari

Aşa cum susţine The Guardian se estimează că valoarea mărcii „Sussex Royal” va ajunge la 400 de milioane de dolari.

În comunicatul în care prinţul Harry şi Meghan Markle îşi anunţau intenţia de a face un pas înapoi de la îndatoririle lor faţă de familia regală britanică, ducii de Sussex îşi exprimau dorinţa şi de a deveni „independenţi financiar.”

Cererea privind înregistrarea brandului a fost depusă din iunie 2019, însă a fost aprobată abia la sfârşitul anului 2019.